Deze cursus is geschikt voor honden die in de leeftijd van 6 maanden tot 2 jaar zitten. Maar ook voor honden die om welke reden dan ook nog nooit training hebben gehad zoals een herplaatser of een hond die langdurig ziek is geweest. In deze cursus leert je hond op basis van het concept trainen om zelf de juiste keuzes te maken, je gaat werken aan stabiliteit op gebieden zoals rust en wandelen aan een losse lijn. Daarnaast werk je aan opvoedingszaken en zullen we je uitleg geven over wat er nu precies gebeurt in de puberteit bij je reu of teef. Na het volgen van deze cursus heb je een super basis gelegd voor de rest van het leven van je hond en kun je eventueel verder gaan met bijvoorbeeld agility, hoopers, jachttraining etc en andere vormen van hondensport die je leuk vindt. Ook kun je na het volgen van deze cursus doorstromen naar onze fysieke lessen bij Dogs Talk Hondentraining en Gedrag. Je kunt dan bijvoorbeeld een Life Skills, Perfect Recall of Out and About cursus volgen.

In deze plus cursus heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de instructeur gedurende de cursus en video’s in te sturen voor feedback.

In tegenstelling tot de jonge honden cursus basis ontvang je meteen toegang tot alle weken met de spellen en oefeningen. Je kunt dus als je wilt al sneller vooruit, maar wees niet te enthousiast en start met de basis. Is je basis goed, dan zul je ook in de latere lessen goede resultaten boeken.

Cursus Inhoud

Bekijk alle lessen

Instructeur

+19 ingeschreven
Niet ingeschreven
€ 125,00

Cursus Bevat

  • 8 Weken
  • 49 Lessen

Reviews

0.0
Gemiddeld
0 Beoordelingen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Hoe was jouw ervaring met onze cursus?
Geen reviews gevonden!
Show more reviews
Hoe was jouw ervaring met onze cursus?