Deze cursus is geschikt voor honden die in de leeftijd van 6 maanden tot 2 jaar zitten. Maar ook voor honden die om welke reden dan ook nog nooit training hebben gehad zoals een herplaatser of een hond die langdurig ziek is geweest. In deze cursus leert je hond op basis van het concept trainen om zelf de juiste keuzes te maken, je gaat werken aan stabiliteit op gebieden zoals rust en wandelen aan een losse lijn. Daarnaast werk je aan opvoedingszaken en zullen we je uitleg geven over wat er nu precies gebeurt in de puberteit bij je reu of teef. Na het volgen van deze cursus heb je een super basis gelegd voor de rest van het leven van je hond en kun je eventueel verder gaan met bijvoorbeeld agility, hoopers, jachttraining etc en andere vormen van hondensport die je leuk vindt. Ook kun je na het volgen van deze cursus doorstromen naar onze fysieke lessen bij Dogs Talk Hondentraining en Gedrag. Je kunt dan bijvoorbeeld een Life Skills, Perfect Recall of Out and About cursus volgen.

Cursus Content

Bekijk alle lessen

Instructeur

+23 ingeschreven
Niet ingeschreven
€ 75,00

Cursus Includes

  • 8 Weken
  • 49 Lessen

Recensies

5.0
Gemiddelde beoordeling
2 Recensies
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Hoe heb jij onze cursus ervaren?
Marly van Hinsberg-Smeets
Beoordeeld 3 jaar geleden
Heel tevreden!

Cursus is verdeeld in meerdere thema's, er komt veel aan bod, alles wordt duidelijk uitgelegd en de videos laten de theorie toegepast in de praktijk zien. Heel handig, wij hebben goed kunnen oefenen! Aanrader voor iedereen die thuis wil leren en oefenen!

×
Preview Image
Miranda Artz
Beoordeeld 3 jaar geleden
Leerzame cursus

Een aanrader! We hebben in de afgelopen weken heel veel geleerd. De lessen zitten goed in elkaar en worden verduidelijkt door filmpjes.

×
Preview Image
Show more reviews
Hoe heb jij onze cursus ervaren?