Een perfect recall ofwel een betrouwbare hier ! Dat willen we toch allemaal. Want een hond die onder alle omstandigheden komt als hij losloopt is een hond die overal los mag waar het mogelijk is. Dan kun je als eigenaar heel ontspannen samen wandelen. Maar het lijkt soms niet zo eenvoudig om dit voor elkaar te krijgen. Deels omdat je misschien een ras hebt dat juist gefokt is om heel zelfstandig te zijn. Of je hebt een jachthond die liever achter wild aan gaat of dat geurspoor volgt dan naar jou toe komen als je hem roept. Dus er zijn vaak nogal wat uitdagingen voor ons als eigenaar om te zorgen dat onze honden graag komen als we roepen. We willen graag dat onze hond niet alleen reageert als er geen afleiding is, maar ook als die ree net voor zijn neus wegspringt of er om de hoek een mountainbiker of andere hond aan komt lopen. Kortom een perfecte recall maakt het leven van jou en je hond een stuk eenvoudiger en leuker !

In deze cursus leer je hoe je dit kunt realiseren. We garanderen niet dat je hond 100 % van de tijd komt, want in onze optiek kan niemand 100 % garanderen om de eenvoudige reden dat onze honden dieren zijn met hun eigen instincten en reflexen. Maar we weten zeker dat als je de spellen in deze cursus gaat volgen en de tips die we geven opvolgt dat een betrouwbare hier van 99 % wel haalbaar is.

De cursus is verdeeld in 4 modules en een bonus module voor extra lessen om je recall te verbeteren. De modules hebben ieder een onderwerp zoals focus, stabiliteit, recall en wandelen met een losse lijn. Het is immers het totaalplaatje dat je puzzel compleet maakt en er voor zorgt dat jouw hond onder vrijwel alle omstandigheden komt als je hem roept. Bij ieder spel staat vermeld aan welk concept je werkt zodat je ook duidelijk hebt welke concepten wellicht nog wat meer aandacht nodig hebben bij jouw hond. Want ook in deze cursus werken we graag met concept trainen. Deze manier van trainen werkt vanuit allerlei kanten aan datgene wat je wilt verbeteren. Zie de uitleg over de Dogs Talk Methode op onze website voor meer informatie over het concept trainen.

Voor wie is deze cursus geschikt ?
Voor alle honden van alle rassen en in principe van alle leeftijden, hoewel het wel fijn is als je hond een beetje een basis opvoeding heeft gehad.
Dus het kan zeker ook al met je pup of met je al wat oudere hond. De basis is immers dat je gaat werken vanuit meerdere kanten om je relatie optimaal te maken en die recall een stevig fundament te geven.

Deze cursus is zeker ook heel geschikt voor herplaats honden zowel uit Nederland als uit het buitenland. Het werken aan je recall is een van de dingen die zorgen voor een goede relatie met je hond. Met de talloze spellen en leuke oefeningen werk je aan die connectie met jou ! Plezier en samenwerken staan bovenaan bij het opbouwen van die recall en jullie relatie.

Krijg die super focus en een hond die altijd voor jou kiest met deze perfect recall cursus !

Cursus Content

Bekijk alle lessen

Instructeur

+29 ingeschreven
Niet ingeschreven
€ 95,00

Cursus Includes

  • 6 Weken
  • 39 Lessen

Recensies

0.0
Gemiddelde beoordeling
0 Recensies
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Hoe heb jij onze cursus ervaren?
No Reviews Found!
Show more reviews
Hoe heb jij onze cursus ervaren?