Recensies

0.0
Gemiddelde beoordeling
0 Recensies
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Hoe heb jij onze cursus ervaren?
No Reviews Found!
Show more reviews
Hoe heb jij onze cursus ervaren?

Deze cursus is bedoeld voor pups vanaf 8 weken tot ongeveer 8 maanden. Veel van de oefeningen en informatie die je in deze online cursus zult leren zijn toepasbaar in alledaagse situaties en zullen voor alle honden in deze leeftijdscategorie geschikt zijn.

In deze cursus leren we je niet alleen oefeningen die voor de opvoeding van je pup van belang zijn wat betreft jouw omgang met hem, maar je krijgt ook een onschatbare hoeveelheid aan informatie die het voor jou gemakkelijker maken om de diverse opvoedproblemen die je tegen zult komen op een eenvoudige manier op te lossen.
In het overzicht hieronder kun je per week de inhoud bekijken om een idee te krijgen welke soort informatie je zult vinden in de cursus.

Je zult door middel van korte, leuke spellen met je pup aan de gang gaan en hiermee een stevig fundament leggen voor jullie relatie. De spellen zijn over het algemeen gemakkelijk binnenshuis te oefenen en kosten maar enkele minuten per keer. Je pup gaat leren om zelf de juiste keuzes te maken en je zult verstelt staan van de snelheid waarmee hij daardoor nieuwe vaardigheden onder de knie krijgt.

De cursus bestaat uit 6 weken vol met informatie en spellen voor de opvoeding van je pup. Je kunt zelf kiezen in welke volgorde je deze spellen doet, want je krijgt meteen toegang tot de gehele cursus. In week 1 staat een schat aan informatie die we iedere puppy eigenaar graag meegeven en waar antwoord wordt gegeven op veel gestelde opvoedvragen.
De overige weken hebben ieder een soort thema waar je spellen vindt die daarop van toepassing zijn.

Alle spellen zijn voorzien van een duidelijk stappenplan en een video hoe je dit spel kunt aanleren. Dit zijn video’s van jonge pups, maar soms ook video’s met honden die het eindresultaat laten zien. Onderaan iedere les met spellen staat een download link om de oefening te downloaden als een gamecard waarvan je hieronder een voorbeeld kunt zien en per spel staat genoemd aan welke concepten je werkt. Zo weet je ook welke concepten al wat beter ontwikkeld zijn bij je pup en aan welke je graag nog wat aandacht wilt besteden. Wat zijn concepten ? Dit wordt in de eerste les in week 1 verder toegelicht.

Ben je nieuwsgierig hoe een les eruit ziet, open dan de gratis proefles van deze cursus !

Veel plezier met deze cursus en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt !

Cursus Content

Bekijk alle lessen
Week Inhoud
0% Compleet 0/1 Steps

Instructeur

+53 ingeschreven
Niet ingeschreven
€ 75,00

Cursus Includes

  • 8 Weken
  • 45 Lessen