Deze cursus is bedoeld voor pups vanaf 8 weken tot ongeveer 8 maanden. Veel van de oefeningen en informatie die je in deze online cursus zult leren zijn toepasbaar in alledaagse situaties en zullen voor alle honden in deze leeftijdscategorie geschikt zijn.

In deze cursus leren we je niet alleen oefeningen die voor de opvoeding van je pup van belang zijn wat betreft jouw omgang met hem, maar je krijgt ook een onschatbare hoeveelheid aan informatie die het voor jou gemakkelijker maken om de diverse opvoedproblemen die je tegen zult komen op een eenvoudige manier op te lossen.

Je zult door middel van korte, leuke spellen met je pup aan de gang gaan en hiermee een stevig fundament leggen voor jullie relatie. De spellen zijn over het algemeen gemakkelijk binnenshuis te oefenen en kosten maar enkele minuten per keer. Je pup gaat leren om zelf de juiste keuzes te maken en je zult verstelt staan van de snelheid waarmee hij daardoor nieuwe vaardigheden onder de knie krijgt.

In tegenstelling tot de puppy cursus basis ontvang je meteen toegang tot alle weken met de spellen en oefeningen. Je kunt dus als je wilt al sneller vooruit, maar wees niet te enthousiast, je pup is nog klein en heeft er baat bij als je niet te snel wilt gaan.

Alle spellen zijn voorzien van een duidelijk stappenplan en een video hoe je dit spel kunt aanleren. Dit zijn vaak video’s van cursisten die gedurende onze lessen op het veld zijn gemaakt, maar ook video’s met honden die het eindresultaat laten zien.

Cursus Inhoud

Bekijk alle lessen

Instructeur

+35 ingeschreven
Niet ingeschreven
€ 125,00

Cursus Bevat

  • 7 Weken
  • 43 Lessen

Reviews

4.5
Gemiddeld
2 Beoordelingen
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0
Hoe was jouw ervaring met onze cursus?
Jet Schenk
6 maanden geleden
puppy plus

Fijne cursus, duidelijk stap voor stap uitgelegd met leuke filmpjes. Vragen worden snel en uitgebreid beantwoord. Ook de lessen op het terrein waren afwisselend en leerzaam. Kortom een aanrader.

Wendeline Wouters
7 maanden geleden
Fijne cursus met persoonlijke support

Ik heb deze cursus gedaan in corona tijd, hele fijne en duidelijke lesmethode met filmpjes. En de persoonlijke begeleiding was ook fijn toen ik een opvoedingsvraag had en ook een filmpje kon uploaden. De oefeningen zijn ook een leuke verbreding van de ‘gewone’ puppycursus die ik in mijn woonplaats heb gevolgd, nuttige dingen om thuis te oefenen voor een goede basis van en met de pup.

Show more reviews
Hoe was jouw ervaring met onze cursus?