OVER ONS

Dogs Talk Online Academy is onderdeel van Dogs Talk Hondentraining & Gedrag. In onze fysieke lessen op het veld werken wij op basis van de concept trainen methode ( zie Dogs Talk Methode) en ook onze online trainingen zijn hier voornamelijk op gebaseerd.
Dogs Talk Hondentraining en Gedrag is opgericht door Daniëlle van den Heuvel. Zij heeft al ruim 30 jaar ervaring met het fokken, opvoeden en trainen van honden. Ook is zij gediplomeerd Kynologisch Gedragsdeskundige. Door middel van jarenlange opleidingen, cursussen, workshops en meer dan duizend honden te hebben getraind van alle denkbare rassen, is de kennis die zij en haar team hebben opgebouwd enorm.

Deze kennis bieden we gebundeld in diverse onlinecursussen. Er zullen gedurende de tijd steeds meer nieuwe cursussen bij komen en ook zullen bestaande cursussen continu onder review staan om te verbeteren. Ons streven om alle nieuwe ontwikkelingen in hondentraining waar wij ook achter staan te implementeren in onze trainingen weerspiegeld dan ook in de cursussen die we aanbieden.

Ons doel is om cursussen op te zetten die door iedereen ongeacht voorkennis en ongeacht welk ras of kruising je hebt heel goed te volgen zijn. Door middel van korte spellen en duidelijke theorie geven we een basis voor opvoeding en training op diverse onderdelen.

We horen altijd graag als er vragen zijn en neem dan ook gerust contact met ons op als je meer wilt weten of vragen hebt over een bepaalde cursus.

Veel plezier met onze online trainingen !

Team Dogs Talk Online Academy

Nu aan de slag met een van onze cursussen?

Bekijk dan nu ons cursus aanbod, maak een keus en ga aan de slag.