TEAM

Daniëlle Hermans is de oprichter van Dogs Talk Hondentraining en Gedrag waarvan de Dogs Talk Online Academy deel uit maakt. Met bijna 30 jaar ervaring in de hondenwereld op het gebied van de fokkerij, opvoeden en trainen, probleemhonden en het opzetten van een volledig andere manier van trainen van haar hondenschool, is de kennis en ervaring die ze heeft opgedaan al die jaren nu gebundeld in online cursussen. 

Daniëlle is naast dat ze gediplomeerd kynologisch instructeur is ook gediplomeerd en gecertificeerd kynologisch gedragstherapeut. Ze is voorzitter van de NVGH ( Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor honden) waar ze zich o.a. hard maakt voor het vergroten en delen van kennis tussen gedragstherapeuten in Nederland om zo als professionals te beschikken over zo’n uitgebreid mogelijke kennis om hondeneigenaren te kunnen helpen.  Daarnaast heeft ze de afgelopen jaren velen opleidingen, cursussen, workshops etc. gevolgd zowel in persoon al via online trainingen. Hiermee heeft ze zelf ervaren hoe waardevol ook een online training kan zijn voor de  opvoeding van je hond en om meer kennis op te doen .

Alle online cursussen worden door haar gecontroleerd op kwaliteit of door haarzelf opgezet. Het motto : “het is goed, maar kan altijd beter”  zal ze op alle cursussen blijven toepassen en verbetering van materiaal zal altijd aan de orde zijn. 
Zo blijven nieuwe cursussen altijd up to date met actuele nieuwe inzichten die een toevoeging zijn op het huidige aanbod. 

Daniëlle Hermans
Nadia Bagmeijer

Nadia  Bagmeijer is een jaar na de oprichting van Dogs Talk Hondentraining en Gedrag samen met Daniëlle verder gegaan met het vernieuwen, opzetten en bedenken van nieuwe manieren om hondentraining leuk en toegankelijk te maken. Zij heeft zeer ruime ervaring met het opvoeden en trainen, werken met probleemhonden en daarnaast haar passie het mantrailen. 

Nadia is gediplomeerd kynologisch instructeur, gediplomeerd recreatief mantrail instructeur en in opleiding voor gedragstherapeut. Ook haar kennis en ervaring biedt de basis voor vele informatie die jullie terug zullen vinden op onze website. Als instructeur is ze zeer gedreven en gaat altijd tot het  uiterste om haar cursisten te helpen. 

Nu aan de slag met een van onze cursussen?

Bekijk dan nu ons cursus aanbod, maak een keus en ga aan de slag.